De Forbudte Lysters Klub

- Det er fandme et frækt skæg, du har, siger en høj, ranglet mand til mig, i det vi går forbi hinanden i en mørk gang, kun let oplyst af røde neonlys fra de nærtliggende korridorer.

Lyset fra den selvlysende penisring flimrer og flakker, når han med et fast tag om sit erigerede lem gnider hånden frem og tilbage

I modsætning til den tunge lugt af gammel sved, der ellers huserer overalt her, dufter han nyvasket. Han har været i bad. Han har gjort sig klar til at komme herned.
Det eneste, man kan høre udover forsigtige klipklapper-skridt fra rundt omkring på gangene, er kvindestøn bag lukkede døre.

- Må jeg ikke godt røre lidt ved dig inde i mørkerummet, spørger han, mens hans blege, blottede bryst giver genskær fra lysstofrørene.

- Vi er et par stykker derinde, fortsætter han. Han har bukser på, men de står åbne på en måde, så han med små, korte skridt må vrælte sig fremad, mens han onanerer til synet af den nyankomne person. Det vil sige mig.

Som fotograf på Fyens Stiftstidende har jeg begivet mig ind i sexkinoen på Vesterbro med et professionelt anliggende og dermed ikke for at få tilbud fra stedets gæster. Men mandens toneleje afvæbner mig. Han taler til mig på en afslappet og næsten hyggelig måde. Det føles næsten ikke som en seksuel forespørgsel, han kommer med. Det føles som et hurtigt kompliment til en fremmed på gaden.

Eller som en flink håndsrækning til et nyt medlem i klubben, der ikke ved, hvad han skal gøre af sig selv andet end at takke ”ja”.

Og dog.

- Nej tak. Jeg er her faktisk bare for at kigge, siger jeg let stammende.
- Ej, hvor du driller, siger han og griner. Stadig med sit lem i hånden.

Et fristed for biseksuelle, homoseksuelle og transpersoner.

Biografen er ikke en biograf som vi kender det med en stor sal. Den består derimod af en række rum i forskellig størrelse, hvor man kan gå ind enten alene eller som en gruppe. Forskellige rum er udstyret med forskellige ting, man kan bruge som gloryholes eller kors, man kan hænges op på.

 

Ude i gangen, udenfor selve biografen, er der et rum. Et rum med ti hylder, hver med to DVD-afspillere på hver hylde. Det er derfra, alle filmene bliver afspillet, så man inde i biografen frit kan skifte mellem filmene med et simpelt tryk på en kontakt.

Filmene bliver valgt fra dag til dag, men langt fra tilfældigt. En film må ikke vises to gange indenfor en seks måneders periode. At udvælge dagens film er derfor lidt af et logistisk arbejde, som kræver sin mand. En mand ved navn Morten Monin.

- Vi viser ikke film med tis eller afføring. Det bliver simpelthen for meget derned i kinoen, siger Morten Monin, der er markedsføringschef for Sexkinoen.

Alle døre ind til de små private rum er åbne, så jeg kan se, hvilken kanal fjernsynene er slået over på. I næsten alle rummene står den på transkønnet eller homoseksuel porno. Kun et rum med to skærme har en heteroseksuel film kørende på den ene.

Det er ikke så underligt ifølge Morten Monin.

- Det er mellem 95-98 procent mænd, der kommer her. Det kan være, at de altid er kommet her, og at de derfor bliver ved med det. Der er også transpersoner. Det her er det eneste sted i byen, hvor de frit kan komme. Ellers kan det også være, at de er biseksuelle og har kone og børn derhjemme, siger han.

Tilbage i biografen sidder jeg i en sofa og betragter en mand sidde og kigge på sin telefon. Det her føles som en slags venteværelse. Der kører dog en film med transseksuelt gruppesex på en fladskærm. Men det virker, som om, man kan slappe af herude. Der er en automat med vand og øl.

Pludseligt udbryder manden over for mig:

- Ahh, for helvede!                                                                

Jeg kigger op på ham med et overrasket blik.

- Det er konen, du ved, siger han let.

Så tager han hurtigt sin taske i et aflåst skab og går.

Sådan har vi gjort

Da Michael Nørgaard besøgte Sexkinoen for at fotografere, var det inden, biografen officelt åbnede. Han stoppede med at fotografere, da gæsterne kom.

Han har besøgt Sexkino flere gange for at tale med dem, der bruger stedet.

Alle er blevet lovet anonymitet, da flere af gæsterne er der, uden deres kone eller kærestes vidende. 

Andre kommer der helt åbent, men ønsker ikke at stå frem alligevel. 

 

Udgivet den 20/07-2017.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *